lauantai 21. tammikuuta 2017

Kiina: 5D Diy Diamond Painting

Selaisin Facebookissa Kiina-ryhmää, jossa ihmiset kertoilevat ostoksistaan ja kokemuksistaan kiinasta tilatessaan. Siellä alkoi vilisemään timanttitaulutöitä, joita ihmiset olivat tilanneet ja tehneet. Aikani niitä kun selasin ja lueskelin kokemuksia ja ohjeita, askartelija-minä nosti päätä pystyyn ja lähti selaamaan tarjontaa.

Laitoin ennen uutta vuotta tilaukseen pienen työn. En raaskinut kovin isoa vielä tilata, kun ei tiennyt, miten innostun asiasta.
Koko on 20 x 20cm ja hinta oli 3,38€. Postikuluja ei ollut. Tilaus saapui eilen lähipostiin ja kipaisin sen hakemaan töiden jälkeen.
Paketissa oli taulupohja, timantit, sekä työkalut.
Taulupohjassa on jämäkkä liima, jonka päälle timantit asetetaan timanttikynällä. Kalvo suojaa liimaa siltä alueelta, johon ei ole vielä laitettu timantteja.
Timantit on numeroitu ja eri värit ovat omissa pusseissaan. Taulupohjassa on jokaisen timanttipaikan kohdalla kuvio, jonka mukaan osaan valita oikean värisen timantin.

Tässä työssä erilaisia värejä on 20kpl. Timantit ovat tässä työssä neliönmallisia, mutta näitä saa myös pyöreilläkin timanteilla. 
On myös töitä, joissa timantteja tulee vain osaan kuvasta ja töitä, kuten tämä, timantteja tulee koko kuvaan. Sen pystyy tilatessa tarkistamaan ja pitäisi tilaustiedoissakin olla maininta.

Kun työ on valmis, taulun voi vaikka kehystää ja laittaa seinälle, antaa lahjaksi, mitä kukanenkin keksii. 

Näitä voi etsiä hakusanalla 5D diy diamond painting. Tällä mäkin löysin omani. 👀

Onko joku jo törmännyt näihin ja tykästynyt, kuten minä? 😖

4 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Mulla ei näy kuvat

Jenni kirjoitti...

Mulle ne kyllä näkyy normaalisti.. pitääpä tutkia, kiitos! :)

eekku kirjoitti...

Nyt näkyy kuvat

Jenni kirjoitti...

Hyvä juttu! Taisinkin löytää sen, mikä kuvien näkymättömyyden aiheutti :)